Звуците што ги испуштате за време на сексот зборуваат многу за вас

И дури и ако не кажете збор 😉

Додуша, момците понекогаш глумат оргазам или само лажат дека им е подобро отколку што навистина им е. Но, некои работи сè уште не можете да ги скриете или постапувате толку добро, без да ве фатат партнерите!

На пример, ако сакате да повторувате слични возбудливи фрази за време на сексот, многу е веројатно дека сте возбудени од „валкани разговори“. Разговарајте со вашата партнерка за тоа – исто така може да откриете дека сака слатка грубост и директни еротски барања.

Дали сте член на категоријата „тивки ликови“? Тоа не мора да значи дека немате добар секс со вашата мила, како што може да помисли таа. Објаснете и ’дека ова го олеснува контролирањето и може да го одложите оргазмот.

Постојат мажи кои се смеат за време на сексот! Да, да во моментот кога неговиот партнер ќе го допре неговото чувствително место, тој станува скокотлив и реагира со смеа.

Категоријата гласно „без здив“ е многу честа и најчесто значи дека се приближувате до оргазам. Но, ако сакате да уживате во акцијата малку подолго – забавете…

На крајот, ако сте од оние кои понекогаш врескаат или викаат силно во кревет – тоа е најверојатно знак дека навистина уживате во сексот, затоа не двоумете се да ја покажете својата животинска страна.

3 Shares