Зошто паметните жени честопати не се во врска?

На паметните жени им е тешко да најдат човек достоен за нивната љубов и почит. Интелектуалната способност на една таква жена и високата самодоверба го спречуваат тоа да бидат во врска само за да бидат во врска.

Паметната и привлечна жена не сака да троши време и енергија на партнер што не може да ја следи.

Во продолжение ви откриваме 3 причини зошто паметните и привлечни жени се соло:

Не сакаат да бидат втора опција

Паметните жени сакаат да му бидат на прво место на нивниот партнер и нема да се согласат за ништо друго.

Немаат време

На овие жени не им треба маж за да се чувствуваат емотивно исполнети, бидејќи едноставно немаат време за дојдовни врски.

Имаат високи стандарди

Интелигентните жени се свесни за себе и ќе стапат во врска со човек за кој мислат дека може да биде подеднакво ист како нив.

18 Shares