(ВИДЕО) Зомби во New York – Погледнете ги минувачите како реагираат

Познатиот Prank мајстор Coby Persin ни носи интересна реакција од “зомбиа” на случајни минувачи во New York – Америка, иако тие знаат дека зомбија не постојат сепак човечкиот инстинкт тешко се контролира па видете им ја реакцијата.

4 Shares