Жените кажуваат: Овие работи мажите ги прават цело време во кревет, а ние потајно ги мразиме!

Некои откриле дека мразат кога мажите сакаат секс точно наутро затоа што тогаш се чувствуваат целосно непривлечно и нечисто, додека други сметаат дека е досадно кога одложуваат за време на предиграта затоа што чекаат оргазам.

Портал од Велика Британија, Метро, ​​на своите социјални мрежи ги праша жените кои се работите што мажите ги прават за време на сексот, а тие всушност ги мразат?

Одговорите што ги добиле ја откриле вистинската вистина за односот меѓу жените и мажите, но исто така и многумина ги насмеале. “Кога ќе испробаат некои сексуални пози што ги виделе на страници за порнографија за кои е потребно многу напор и мускули. Изгледате ужасно, а тој само прашува дали ви се допаѓа ова. Секако дека не”, откри една девојка.

“Кога си горе, а тој само зјапа во тебе. Неговото лице ти изгледа чудно и таа слика ти поминува низ глава, па така само ги затвораш очите и се надеваш на најдоброто”, рече друга девојка, додека една девојка откри дека го мрази тоа кога момче ја праша стави му кондом.

„Кога едноставно застануваат и не сфаќаат дека сеуште не сум доживеала оргазам“, рече друга жена.

‘Кога тој постојано ме прашува дали ми се допаѓа нешто што тој го прави. Како за тоа, едноставно да не разговараме и вие самите да сфатите дали нешто ми се допаѓа или изгледам дека сакам сè што е можно побрзо “, напишала една девојка.

Некои откриле дека го мразат кога мажите сакаат секс точно наутро затоа што тогаш се чувствуваат целосно непривлечно и нечисти, додека на другите им пречи кога одолговлекуваат за време на предиграта затоа што чекаат оргазам, што признаваат дека нема да се случи толку брзо и додека се премногу груби затоа што сакаат сè да заврши што побрзо.

“Кога ќе се обидат да ја соблечат долната облека со заби? Дали навистина мислат дека работи? “, Праша една читателка, додека друга откри дека и пречи кога маж носи преголеми боксери за да остави впечаток дека неговиот пенис е поголем отколку што навистина е.

1 Shares