Зема вуница, ја замота околу прстите и тоа што го направи секој посакува да го знае

Сигурно сте се воодушевувале на вашите баби кои плетеле како од шала.

Тие правеа чуда од само две игли и вуница, а сите им се дивевме во нивната работа, а воедно тие и уживаа во тоа.

Меѓутоа, еве еден трик кој ако секој го примени може да стане мајстор во плетење, а најдобриот дел во триков е што игли и не ви се потребни.

ПОГЛЕДНЕТЕ

17 Shares