Запознајте го нај-секси докторот на светот

Доктор Mikhail Varshavski, сите го викаат Мајк, со години ја носи титулата најсекси доктор на светот.

Кога ги гледате неговите фотографии воочувате дека сериите со згодни доктори кој се чести во последно време и не се така нереални.

Мајк е доктор по остеопатија, во Америка е познато како специјалист за холистички болести, местење изместени коски и слично.

Освен на работа, тој волонтира во народна кујна и им помага на имигрантите.

Погледнете како изгледа доктор Мајк.

 

View this post on Instagram

 

Getting back on the boxing flow 🥊 #hiit #boxing #health

A post shared by 𝐃𝐫. 𝐌𝐢𝐤𝐞 𝐕𝐚𝐫𝐬𝐡𝐚𝐯𝐬𝐤𝐢 (@doctor.mike) on

11 Shares