За само 2 минути во гаража успеа 6-7 пати да ја удри колата

Кога сакаш да излезеш од гаража но си под дејство на алкохол.

Видеото подоле е пример што може да се направи во оваква ситуација, мислиме дека ова ако сакате намерно да го правите нема да можете 🙂

22 Shares