Време е за Виц! А ви кажуваме 3 Вица

Плавуша оди на гинеколог:

– Докторе, на сите реклами за влошки, течноста е плава, а кај мене е црвена.

 

Зошто жените секогаш победуваат во војна?

– Затоа што имаат две рачни бомби и една скривница, а машките имаат само еден пиштол…, и тоа на вода.

Си бил некој тип и имал папагал пијаница. Еден дена на искачање од дома му рекол на папагалот:

– Слушај немој да си го пипнал шишето со водка зошто жив ќе те искубам.

После некое време се враќа човеков и го гледа седнат во ќош со водката и папагалов му вика:

– Куби газда нек си ебе матер!

52 Shares