Водиме Љубов а не Војна. Плавуши и Бринети се здружија (фото)

Сите мислат дека тие не се “мирисаат” баш 🙂 плавуши и црнки, ама ете, се здружија за да го докажат спротивното….

Погледнете ја галеријата…

СЛЕДНА СТРАНА

14 Shares