(ВИДЕО) Жешка “рекреација” во Кино сала во Србија | Љубовџии на јавно место

Вирална снимка од вработениот во салата број 2, во кино во Србија која ја снимаше на 5ти Ноември а на социјалните мрежи ја пуштил на 14 Ноември.

Љубовџиите решиле да се рекреираат во кино салата

пренесува српски telegraf

2 Shares