(ВИДЕО) Запушен одвод? Решете го брзо проблемот на едноставен начин

Купувањето средства за ослободување на запушен одвод не е ефтино, ниту е секогаш ефикасно.

А повикување мајстор или служба за оваа работа стана се поскапа и поскапа, па кога е одводот запушен не секогаш треба да се вика мајстор.

Наместо тоа, земете двете состојки што секој ги има дома и одводот повторно ќе биде прооден.

Во кратко видео, видете како да се ослободите од запушениот одвод, брзо, лесно, ефикасно и многу ефтино.

Сè што ви треба е сода бикарбона и оцет. Прво ставете неколку лажици сода бикарбона во одводот, а потоа истурете малку оцет. Реакцијата ќе ја видите веднаш.

Погледнете го видеото:

2 Shares