ВИДЕО – Велешанец Плус Велосипедист плус Пешачки и Вода резултираат со пад

Споделено видео од Велешанец како го развива велосипедизамот. Но, не оди се според планот. И покрај забранаа за поливање со вода на јавни простори, некој полевал.

Можеби е тоа дезинфекција од Општината или не, но според видеото тоа се мали делови навлажнети па велосипедистот падна и за среќа не е повреден.

72 Shares