ВИДЕО: Топ 5 пејачи изненадени од пеењето на нивните фанови

Ви ги претставуваме Топ 5 пејачите кои што за време на своите концерти имаа можност да го “предадат“ микрофонот на своите фанови.

Сите од овие пејачи беа пријатно изненадени и зачудени од пејачките вештини на овие фанови. Воедно кон нив се однесуваа и премногу драго.

Погледнете го видеото и кажете ни кој од овие фанови ви остави најголем впечаток.

5 Shares