(ВИДЕО) Тоа што овој човек го прави по улиците е неверојатно! Да не ви се верува

Човеков е неверојатен. Оди по улици и ги забавува минувачите со своите трикови.

На видеото се гледа како прави чудни трикови, изгледаат навистина реално. Се разбира дека се трикови, но сепак изгледаат како вистинска магија.

Интересно е видеото, погледнете го:

3 Shares