(видео) Снимка на која девојка краде производи | Чудо што се пикна во облеката

Ова е моментот кога жената крадец на продавници била фатена на видео надзор како ја наполни својата долна облека со намирници.

Девојката била забележана од вработените во обезбедувањето во една продавница во Краснодар, јужна Русија, кои наишле на бизарните сцени додека ги прегледувале снимките од надзорот.

Бринетата, облечена во тесен сив фустан, прво се гледа како става производ од полицата над замрзнувачите.

Потоа е фатена како го крева фустанот и го става предметот на горниот дел од нејзината облека.

Друг купувач исто така се гледа како талка низ продавницата, но се чини несвесен за лудориите на жената.

Вкупно се гледа како жената става најмалку шест предмети во облеката пред да заврши видеото.

4 Shares