ВИДЕО: Се обви со марама на половината. Кога се сврти, СИТЕ ОСТАНАА БЕЗ ЗДИВ !

Марамите се облека што секоја жена мора да ги има во плакарот. Бриса честопати ги споделува советите на своите следбеници за шминка и други работи преку Интернет, а често се занимава и со облека.

Овој пат, тоа ни покажува како да направиме сериозна и убава облека од марама. Со помош на имагинација, марамите може да изгледаат одлично на нас.

Бриса користи марами со различни големини. Во некои случаи, марамата е ефикасен додаток на комбинацијата на облекување, а во други од марамата е направен фустан, како единствено парче облека на нашето тело.

Се разбира, треба да знаете како да ги врзете, за да не се распаднат.

Погледнете како оваа мајсторка тоа го прави и “фаќајте“ трикови !

30 Shares