Видео: Посмешната страна на пандемијата: Ова се урнебесни интимни „бисери“ од официјални видеоконференции

Во јуни, еден ирски европратеник се појави во гаќи и кошула на виртуелен состанок на комитет на ЕП.

Колумнистот на Њујоркер беше последниот во низата луѓе кои доживеаа срам на видеоконференциите преку Зум кога сфатија предоцна дека учесниците на конференцијата со неверување го гледаа дури и во најинтимните моменти, објави АФП во средата.

Тоа е најдобрата илустрација, додава агенцијата, за непредвидливите инциденти што се случуваат за време на видео конференција, сè поприсутни во овие времиња на пандемија.

Тоа се случи и со 60-годишниот Џефри Тобин, кој беше фатен како мастурбира минатата недела за време на конференцијата за вода на Зум со колегите од списанијата и радиото во Newујорк.

1 Shares