(ВИДЕО) Момче во Србија Трауматизира возачи, ја провоцира полицијата, носи пушка со себе | Скапи коли и многу пари

Се фали, расфрла со пари и им кажува на младите дека тоа е „сон на секое дете“ и дека секој што го нарекува селанец би сакал да живее како него.

Никола Келјановиќ се најде во центарот на вниманието кога е сниман пред неколку дена во близина на Делта Сити, каде го удри неговото златното „Порше“ што го вози веќе некое време.

Потоа, луѓето се заинтересираа за ова момче, прашувајќи се кој е тој и од каде ги има парите за такви автомобили, но тоа не е ништо во споредба со она што тој самиот го промовира на својот профил на „Инстаграм“ и на „Јутјуб“.

Ова е момче кое вели дека е „најсилната организација за обложување во оваа област“ и дека никој не се грижи за колеџ и школување, туку за забава, пари, автомобили, лесни жени, забава. .

– Ова е сон на секое дете. Никој не мисли „ќе завршам факултет, ќе се школувам“. Кога го боли увото за тоа?!. Реално, само пари, автомобили и така натаму – рече ова момче.

– Ме викаат селанец, а секој би сакал да живее вака – рече Келјановиќ.

Како и да е, покрај снимките со огромни суми пари, чие потекло не е јасно и силните банкноти од 50 евра кои висат на место за тоалетна хартија, она што е шокантно се арогантните снимки од возењето на ова момче.

Така, на Јутјуб можете да видите снимка од неговото дивјаштво – бегајќи од полицијата, испровоцирајќи, трауматизирајќи ги другите возачи кои доаѓаат на кај него од спротивната насока одејќи директно кон нив, а потоа нагло свртејќи се, со пари во автомобилот и пушка на седиштето на автомобилот „Ауди“ РС7. што пишува дека е М16.

Бегање од полиција:

Полно пари и оружје на седиштето од автомобилот:

3 Shares