ВИДЕО – Медицинска сестра се онесвести на ТВ по вакцинирање со Ковид-19 Вакцина

ВИДЕО – Медицинска сестра на пресконференција во живо на ТВ откако беше вакцинирана падна во несвест.

Во Чатануга, Тенеси. Менаџерката на медицински сестри Тифани Довер наводно по паѓањето во несвест била во ред и повторно зборувала за локалната станица WTVC, велејќи дека има состојба кога честопати се онесвестува кога чувствува болка.

 

0 Shares