(ВИДЕО) Како Велешани се снаоѓаат за неносење маска кога ќе ги запре полицаец

Знаеме дека при спортување не важи законот за носење маска, т.е. може да не се носи маска на пример при трчање. Овој снаодлив велешанец “џогира”

Погледнете го видеото снимано од случаен минувач.

531 Shares