(видео) Како тоа го изведуваат | Топче и деколте А топчињата секогаш одат каде што треба

Познатиот јутубер “Steveo” со неговата партнерка Laura Lux изведуваат интересни трикови со топче и згодното деколте на Лаура.

Steveo е секогаш прецизен а топчето завршува онаму каде што тој планира.

Погледнете го видеото:

1 Shares