(ВИДЕО) Како изгледа јак земјотрес а вие сте на мост!

Страшно би било да сте на мост со возило а во тој момент да почне јак земјотрес.

Се надеваме нема да ви се случи ова, но навистина е страшно да нема каде да се оди кога би биле на средина на долг мост со многу возила и почне земјотрес.

Погледнете го видеото!

3 Shares