ВицовИИИИИ …Насмејте се! Го продолжува животот!

Како препознавате дека жената ќе каже нешто паметно?

-Ја почнува реченицата со: “Еднаш еден маж ми кажа…”

Трпана го прашува Трпе:

– Миличок, како ми стои новиов шешир?

– Прекрасно, мила, ти го покрива целото лице!

Трпе и вели на сосетката:

– Митро мори, вчера добив анонимно писмо, некој напишал дека јас сум бил магаре, жена ми – овца, а син ми – свиња.
– Баш ми е жал Трпе, сигурно е некој што многу добро ве познава!

43 Shares