ВАЖНО УПАТСТВО ЗА новите Drive-in Банкомати каде можат да се подигнат пари без да се напушти колата

1. Инструкции за мажи

 • Застанете до банкоматот
 • Ставете ја картичката во автоматот и внесете го кодот
 • Впишете ја посакуваната сума
 • Земете ја картичката, парите и сметката
 • Возете

2. Инструкции за жени

 • Возете право до банкоматот
 • Вратете се малку назад за да прозорот ви дојде поблиску до автоматот
 • Запалете ја повторно колата
 • Спуштете го прозорот
 • Пронајдете ја ташната и истурете ја целата на седиштето за да ја најдете картичката
 • Побарајте го несесерот со шминки и поправи го карминот.
 • Отворете ја вратата од колата за да дојдете поблиску
 • Ставете ја картичката во автоматот
 • Вратете ја картичката и свртете ја на правата страна
 • Побарајте го нотесот и прочитајте го кодот
 • Внесете го кодот
 • Притиснете “погрешно“ и внесете го повторно
 • Внесете го износот
 • Поправете ја шминката
 • Земете ги парите и сметката
 • Повторно испразнете ја ташната и пронајдете го новчаникот за да ги ставите парите
 • Проверете ја шминката
 • Возете два метри
 • Вратете се до Банкоматот
 • Земете ја картичката
 • Запалете го возилото и подигнете го прозорот
 • Возете неколку километри
 • Спуштете ја рачната кочница

Секако, свативте дека ова е шега, сеуште немаме такви банкомати 🙂

23 Shares