Тотален Идиотизам на работно место!

Кој работи греши, како што велиме. Но, некогаш некој работи едноставно не смеат да се грешат затоа што можеби нам или на некој друг му заивиси животот од тоа што го извршуваме.

Во видеото подоле ќе видите дел од такви грешки, за кои е неоправдано да се прават. Иако некој ситуации изгледаат смешни сепак се застрашувачки ако замислиме што би можело да се случи.

Погледнете го видеото:

5 Shares