Стражарот ги тужи КАРДАШИЈАН | Тој тврди дека сексуално го малтретирале

Стражарот Мек Вилијамс ги обвини Крис Џerенер и нејзината ќерка Кортни за интимно малтретирање на работното место.

Стражарот ги тужел, изјавувајќи дека двете го малтретирале со разни коментари, како и несоодветни постапки додека работел во нивната куќа.

Марк Мек Вилијамс тврди дека Крис и Кортни, за кои често работел, имале отворени коментари од интимна природа, како и коментари за неговиот изглед и неговите односи со нив.

„Таа ми ја стави раката на бутовите и препоните без моја согласност“, рече тој.

Тој исто така изјавил дека Крис често го допирала, го масирала на вратот, рамената и рацете без негова согласност.

Крис и Кортни веднаш се огласија по тој повод и истакнаа дека тоа е само незадоволство на поранешниот вработен и дека сè што рече е „измислена и лажна фикција“.

“Крис негира дека некогаш се однесувала несоодветно кон Марк МекВилијамс. Тој работел пред куќата и никогаш не влегол ниту во куќата на Крис.

Крис имала многу мала интеракција со него. Откако еден чувар постојано бил фатен како спие во неговиот автомобил додека беше на работа, од неговата компанија беше побарано да не го праќа да работи таму во иднина “, изјави нивниот адвокат за ТМЗ.

1 Shares