Спектакуларно- 25-05-2020 на Скопските Улици

Не е ДиЏеј, но утре Понеделник 25-05-2020 ќе ги Забавува Скопјани.

Игор Стефановски Иџе утре 25-05-2020 во периодот од 18:00 часот низ Скопските улици со својот тркачки автомобил ќе вози релација Лисиче-Аеродром-Центар-Карпош. Во време на полициски час и празни улици ќе вози спектакуларен круг.

Иџе апелира, ова да не се повтори, мисли на празните улици поради корона вирусот, но, кога веќе го имаме добро е да не забавува. Апелира до граѓаните кои живеат низ таа релација да излезат на своите тераси и да размавтаат знамиња, да навиваат, да бидат весели.

Благодариме Иџе…

Во прилог погледнете ја рутата и апелот од Иџе.

367 Shares