Совет од домаќинка, како да се ослободите од мувлата и темните места во туш кабина и други делови од купатило

Жната сподели како да се ослободите од мувла на рабовите на кабината за туширање или други делови кои имаат мувла низ домот, и сите биле воодушевени.

Таа се обрати за совет на социјалните мрежи и се чини дека луѓето и помогнаа затоа што нечистотијата ја нема.

Британката во групата „Совети за чистење“ на Фејсбук откри како се ослободила од мувлата без премногу проблеми. Прво побарала помош од другите членови на групата и по бројни совети се одлучила за една што вклучува само две состојки.

Така, таа стави на критичните делови белило за алишта- на рабовите на кабината за туширање и други делови, стоеше цела ноќ, а наутро целата површина беше бела и без мувла.

Дури и таа беше изненадена од овој резултат, па мораше да им се пофали на сите во групата. Како доказ приложи и фотографија, а луѓето се воодушевени.

“Ова е одлично. Се обидов да ставам белило неколку пати, но никогаш преку ноќ не го оставив”, “Белилото ми помогна и мене, само треба да го оставите преку ноќ”, се некои од коментарите.

2 Shares