Што мисли Андрија за историјата и иднината на Балканот | Човекот е 101% Во право

Популарниот водител Иван Ивановиќ беше домаќин на славниот актер Андрија Милошевиќ во неговата емисија што се емитува секој петок во 22 часот на телевизијата Нова С.

А Андрија во мал дел го кажуваше неговото мислење за историјата и иднината на Балканот, чиниме дека е во право а тоа го кажува овака:

7 Shares