Сексот на луди локации има и негативни страни

Невообичаените места обично се привлечни за паровите за додатна сексуална возбуда, но…

Во напад на страстите, честопати откривате дека вашата спална соба и креветот се премногу далеку за да може да си дозволите сексуален однос на лице место, ако е можно. Се разбира, необичните локации за секс може да бидат многу стимулирачки и возбудливи, но тие имаат своја лоша страна.

Меѓу нив, преовладува непријатноста на положбата на телото, што често предизвикува болка и траги во форма на вдлабнатини и гребнатини.

Многу од сексот на необична локација, за која двојките очекуваат дополнителна сексуална возбуда, може да се покаже како многу лош избор. Додека некои експериментираат со бизарни места, други се верни на удобностите на нивниот дом и креветот во него.

Сезонските денови се многу стимулативни за жешки летни настани и авантури. Малку разголеност и сонце, ладната вода од базенот или морето се доволни за да ни дадат моментална идеја, понекогаш во водата и завршувајќи со “quickie” секс.

Брзинскиот секс дури ќе ја зголеми близината на другите луѓе кои немаат идеја за тоа што се случува во нивната непосредна близина. Додека целата манифестација може да биде пријатна, на жената ќе и биде малку непријатно со сета таа маса на вода што пенисот ќе ја движи додека турка.

Во текот на летото, покрај морскиот секс, многу двојки се желни да најдат друга дискретна шумска авантура. За сексот, шумата е, всушност, како сцена од сон. Единствената неволја е во тоа што овие соништа можат да се претворат во гребење, гужвање, прикривање и скокоткање во моментот – по заслуга на мравки или други инсекти.

Исто така, постојат бројни крлежи, грмушки, стоногалки, пајаци и слично, и неподвижни пречни фактори се корени, трње и суви гранки. Совет: Немојте да бидете како “Робинзон Крусо“.

Сексот е чин што може да се влоши во моментот во самата промена на положбата, а камоли да погледне нешто лошо како штое тоалетната школка.

Иако е честа појава дека некој (и вие) од вашиот партнер го повлече страствено за рака, го одведе во блискиот јавен тоалет, а таму еден “на брзина”, стана многу јасно дека, покрај ограничениот број на сексуални позиции, таму исто така има и поглед на тоалетната школка, каде стотици непознати луѓе седат секој ден.

Љубителите на нестандардни сексуални локации сигурно ја испробале кујнската и / или некоја друга маса. Ние обично замислуваме како еден човек страствено ја налегнува својата партнерка на масата, ја отстранува, ја држи или седи на масата, ја прима на стомакот и нејзиниот задник и и го дава неговото топло месо.

Во таквата фантазија сигурно никогаш не сте помислиле на непријатното триење на нејзините бутови и ‘рбетот на тврдата површина на масата, што може да биде болно и изгребано. Слични последици може да станат и од секс на подот.

Кога шетате со партнерот во паркот за кратко време, за да одморите, седнувате на клупата, но потоа не размислувајте за секс. Имено, паркот е најлесниот начин да се достигне она каде што таа е горе, а тој долу, што вклучува непријатно триење на колената и потколениците од клупата, и она што при одењето дома ќе се види од авион.

Ако кажеме ужасна смрдеа, премногу малку простор и подвижна подлога под нозете, сè сме кажале! Сепак, избегнувајте тоалети во возовите. Искрено за сè, секоја чест, но понекогаш најдобро е да си останете во креветот..

6 Shares