Се шегуваше дека краде бензин од возилата во квартови каде не би требало тоа да го прави и си доби…

Познатиот Јутубер RomanAtwood малку сакаше да се пошегува со луѓето па така смисли шега каде што пробуваше да краде бензин од нивните автомобили.

Се разбира, во Америка не се сите расположени за овакви шеги па тој си го добиваше “своето’. А на крај се откажа.. Кажа “ова не е смешно, се откажувам”

Погледнете ги реакциите на луѓето:

4 Shares