Родените во овој хороскопски знак имаат највозбудлив сексуален живот

Препораките и советите за хороскоп не треба да се земаат особено сериозно, и за било какви индикации или несакани ефекти контактирајте се со блискиот научник.

Иако квалитетот и сексуалниот живот зависат од личноста со која сте во врска, исто така има нешто што се крие и во хороскопскиот знак во кој сте родени.

Една британска анкета откри дека знакот кој води до највозбудливиот сексуален живот е Водолија. Иако многумина предвидуваат дека тоа е Скорпија која зрачи неверојатна сексуална енергија, Водолијата е оној кој постојано се соочува со сексуални авантури.

Водолиите не се срамат од нивните желби и фантазии, а сексот им е забавна авантура во која се спремни да испробаат сè. Нема сексуални помагала за нив, а можете да ги споделите со нив вашите најинтимни фантазии, без страв дека ќе ви се потсмеваат.

6 Shares