“Професионалци” во паркирање

Не е само кај нас, насекаде по светот има луѓе кој не знаат да паркираат, немаат сообраќајна култура и слично, па прават незгоди по патиштата и паркинзите.

Понекогаш тие ситуации знаат да бидат и лоши, да дојде до тепачка или карање помеѓу возачите.

Денешниот избор на “професионални” паркирачи е…

Не заборавајте да го споделите видеото со вашите пријатели, и тие нека се насмеат  🙂

9 Shares