Познат Српски доктор: Опасни работи се случуваат, Србија стана испитно заморче (ВИДЕО)

Нарачките што ги дистрибуираше Вучиќ беа дадени на погрешни луѓе затоа што тие седеа во владата и не беа пред и во црвените зони. Таа наредба порано се даваше за воени заслуги на фронтот, а не за оние што седат во канцеларии, вели познатиот српски лекар Алек Рачиќ.

Вучиќ тврди дека тој им ги делел наредбите на луѓето од фронтот, што не е точно, тие му биле дадени од западна земја, намерите. Наредбата е дадена на Предраг Кон, кој е канцелариски работник. тоа е сквернавење на некој ред.

Тоа е истиот тим на луѓе кои си даваат медали и сквернавење на украси. Јас не сум го видел ова во други земји.

Вучиќ организираше кампањи против Томо Николиќ кога сакаше да го отстрани од политичкиот живот, со разни скици, а сега сето тоа го прави лично и многу полоши работи

Промовирање агенти на фармако-мафија, ги поучувате помладите генерации да бидат странски агенти, и наместо да завршат на суд тие ќе добијат медали

Судскиот процес за скандалот со птичјиот грип се уште не е завршен и Кон и Тиодоровиќ се уште се активни. Властите експериментираат со своите луѓе со вакцината во последната фаза бидејќи вакцината не е завршена.

Зошто имаше епидемија на тумор во Србија и зошто е скриена, како и низа други скриени факти, ќе слушнете подолу:

Погледнете го видеото:

2 Shares