Пет тајни на жените кои се совршени љубовници

Ова е вид на жена која се сака самата себе, го сака своето голо тело, па со самото тоа го обожава сексот…

Како и со сè друго што ви оди рака под рака, за да бидете добри во креветот, предуслов е да го сакате она што го правите, да бидете подготвени да инвестирате време, внимание и напор.

Ова е вид на жена која се сака самата себе, го сака своето голо тело, па со самото тоа го обожава сексот.

Добрата љубовница ужива во сексот без срам, го бара тоа што и годи и му дава на својот партнер тоа што го сака. Покрај жената која знае да ужива, лесно е да се чувствувате како вистински Казанова…

Тие го сакаат сексот

И воопшто дури и не гледаат зошто би било поинаку. Нормално е да се сакаат уживањето, задоволството, екстазата, страста, предавањето, нежноста … Се што го прави добар сексот.

Но, што ги прави подобри љубовници од другите жени кои исто така го сакаат сексот?

Па, тие повеќе уживаат во сексот. Не мора да постигнат оргазам, само да се релаксираат и да прават она што им се допаѓа најмногу, начинот на кој најмногу го сакаат. Тие се предаваат во уживањето до самозаборав.

Не се срамат

Тие не бараат да се исклучи светлото, не бараат посебни услови, тие сакаат да бидат голи и да се гордеат со своето тело, сакаат да го гледаат својот партнер, го сакаат милувањето, им се допаѓа кога ќе ги притиснете, а кога нежно ги милувате, тие се многу чувствителни и од атмосферата и расположението ќе зависи од тоа дали подобро да реагираат на нежност и страст, или да се пробијат од машката грубост и доминација.

И бидејќи тие не се срамежливи, ќе ве упатат во вашето расположение, но и вие да го запознаете своето. Сè може да се случи без да се каже збор.

Имаат иницијатива

Тие нема да чекаат вие да размислувате и да одлучувате. Ќе преземат иницијатива. Кога ќе ја водат играта, тие ќе сторат сé што треба за нив и за вас. На мажот му останува само да легне, да им даде добра поддршка и да ужива во она што го гледа и чувствува.

Ја поттикнуваат имагинацијата

Не ви поставуваат некои посебни забрани. Она што не им се допаѓа и во што не уживаат, нема да го правите со неа и точка. Но, има толку многу други работи што ќе ве охрабрат. Ќе смислите некое убаво место на кое што сè уште не сте “работеле“. Ќе ви откријат некоја поза за која мислите дека не е ништо посебно, а камоли некој да ужива во неа.

Со нив се чувствувате како вистински маж

Добрата љубовница во сексот е потполно на свој терен. Со лесно ја фрла облеката, се ослободува со ентузијазам во прегратката на нејзиниот партнер, отворено се восхитува на неговата убавина… Ова е права жена, со сите нејзини добри сетила, ведрини и задоволства.

8 Shares