Нема да верувате “напалениот“ дечко што и предложил на својата девојка

“Таа полуди за тоа и имаше огромна караница, дури и денес не знам зошто”

Напаленото момче ја прашал девојката, дали може да изнајми проститутка за секс, бидејќи таа не му била доволна. Претпоставувате како таа реагирала на тоа, но поентата е во тоа што него не му е јасно зошто. Мислејќи дека девојката претерува, тој се пожалил на колумнистката на “The Sun”, Дидри Сандерс.

Почитувана Дидри, сакам да ангажирам ескорт девојка, но мојата девојка полуди кога ѝ го реков тоа. Таа е убава и имаме добри односи. Јас сум 22, таа е 21 година и заедно сме 11 месеци.

Забавно ни е заедно и имаме одличен сексуален живот. Единствениот проблем е тоа што имам навистина високо либидо, па ја прашав мојата девојка дали можам само да платам проститутка за секс.

Таа полуди за тоа и имаше огромна караница. Таа вели дека ако го направам тоа, готово е со нас. Па затоа, не сакав да ја изневерам и отворено ѝ го реков тоа. Мислам дека малку таа претерува.

Дидри му одговорила:

Добриот секс подеднакво е поврзан и со квалитетот и со квантитетот. Ескорт девојката нема да ти понуди романтичен секс, каков што го имаш со твојата девојка која те сака. Многу малку жени ќе се согласат со идејата дека нивниот дечко или сопруг ќе платат проститутка. Ако продолжите да ја притискате вашата девојка со таа идеја, лесно можете да ја изгубите.

9 Shares