Не сум проститутка, туку сексуален терапевт!

Мари Симон преку креветот помина повеќе од 1.000 мажи, сопрузи и момчиња на други жени

Мари Симон го посвети својот живот на помагање на мажите, жените и паровите да ги решат проблемите во спалната соба. Како квалификуван терапевт, Мари има предавано на повеќе од 10.000 клиенти во текот на изминатите 23 години низ нејзината уметност.

Таа смета дека ништо не е незаконско во фактот дека, како што признава, спиела со 1.500 мажи.

“Заработувам за живот со спиење со други мажи, но не сум проститутка, туку сексуална замена, која е во законски ограничувања, бидејќи го правам тоа за терапија и лекување”, објаснува Мари. Терапевтот вели дека луѓето ја плаќаат за да ги решат своите сексуални проблеми и да им помогне со совети.

“Јас им помагам да го променат и подобрат својот сексуален живот, помагајќи им со тоа и на нивните партнери”, објасни таа. Мари ја сака својата работа бидејќи, како што вели, е интересна и исполнета. “Кога гледам како моите клиенти си одат задоволни од мене и полни со доверба, се чувствувам прекрасно”.

54-годишната Мари не е во брак и живее во западниот дел на Лондон. Одржува околу пет сесии дневно, а мажите од сите возрасти доаѓаат кај неа. “Мажите кои ме посетуваат се со различни години, облици, големини и професии.

Доаѓаат откако ме препорачуваат сексуални терапевти или пријатели. Сите доаѓаат затоа што сакаат подобар сексуален живот и очекуваат моја помош”, рече сексуалната исцелителка која има и своја веб страна за своите услуги.

18 Shares