Насмејте се- Човекот и Банката- Атеистите- Пензионерот и Докторот

На судење, судијата го прашува обвинетиот:

– Судијата: Зошто ја ограбивте банката?

– Обвинетиот: Она прва почна.

Се жали пензионер на доктор:

– Докторе, сите мои пријатели зборуваат дека имаат редовен сексуален живот. Дајте ми некој совет!

– Па, зборувај и ти, кој ти брани?

 

Господе, атеисти сакаат да ве видат. – Кажете им дека ме нема.

15 Shares