Насмеј се со Трпе, Трпана и Синот – Дечко, Девојка и Цветко новинатор :)

Трпе го тепа синот, го криши од ќотек, од страна пука сеир комшијата ама од љубопитност му вика:

– Добро бе Трпе зошто толку го тепаш?

– Абе утре ги земаат оценките, а јас сум на пат.

 

Дечкото се враќа дома и ја гледа девојката како се пакува да си оди, и ја прашува:

– Душо кај се пакуваш? – Слушнав дека си педофил и сега си одам.

– ПЕДОФИЛ??? Душо тоа е преголем збор за десетгодишна.

 

Цветко новинарот на улица прави анкета за сексуалниот живот на пензионерите и прашува еден дедо каков е неговиот сексуален живот, а тој одговара:

– Епа јас кога ќе станам од сабајле одам по леб и млеко, па го носам внучето во градинкка, па одам на пазар, па потоа го земам внучето од градинка, па одам да докупам уште нешто, па….

Новинарот го прекинува:

– Ама извинете јас ве прашав за сексуалниот живот, а не за…

– Е синко, денеска мене така ме ебаваат…

39 Shares