Начинот на кој чекорите открива нешто интимно за вас

Нестручњак тешко ќе ги забележи тие мали разлики

Група сексолози од универзитетот “Catholique de Louvain“ во Белгија, наводно, го откриле оригиналниот метод со кој 81,25% точност може да утврди дали една жена во одреден момент од нејзиниот живот доживеала вагинален оргазам со набљудување на нејзината прошетка.

Истражувањето покажало дека жените кои доживеале вагинални (не клиторични) оргазми одат со подолги чекори, повеќе ќе ја ротираат карлицата додека пешачат, а мускулите на нозете нема да им бидат ни премногу вкочени ни премногу релаксирани. Тоа е начин на одење што е и сензуално, енергично и слободно.

Овие среќници, едноставно речено, одат во секси чекор како да воделе љубов претходно.Нестручњак тешко ќе ги забележи тие мали разлики, за тоа е потребно стручно око од професионален сексолог.

6 Shares