Најубавите Жени од Светот продефилираа на пистата во изазовен долен веш

Во New York се одржа најочекуваната модна ревија на годината на Victoria’s Secret.

На пистата продефилираа некој од најубавите и најзгодните жени во светот., во изазовен долен веш, анѓелски крилца и други скапи реквизити, како и најскапиот градник кој го носеше шведската манекенка Elsi Hosk.

Погледнете ја ревијата….

СЛЕДНА СТРАНА…

15 Shares