Лекарот и го стисна стомакот со рацете, се изненади кога виде што направил

Обично, пред жената да започне да се породи, бебето се врти во матката така што главата е поставена на дното на матката. Ова го прави породувањето полесно и за мајката и за бебето.

Но, понекогаш тоа не се случува, а бебето во стомакот на мајката е свртено наопаку. Во такви случаи, најчесто се прави царски рез.

Но, она што ќе го видите подолу е дефинитивно нешто што не го гледате често. Имено, овој искусен Доктор со рацете се обиде да го сврти бебето во стомакот на мајката.

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите:

5 Shares