Кралицата најде полжав во салатата: Но покажа дека има смисла за хумор

Елизабета II покажува дека и таа знае да прими шега на нејзина сметка и со тоа да се нашали.

Имено, од кога најде полжав во нејзината салата, зема парче хартија од нејзината книга за коментари, го завитка полжавот во парчето хартија и додаде порака на хартијата:

“Ова го најдов во салатата, дали можете вие да го јадете ова?” пишува Dailymail и пораката ја испрати во кујната

6 Shares