Кога “добри” девојки прават скриена камера

Добри идеи на комични ситуации со одлични актери кој се привлечни за многу луѓе по улиците и им прават шеги.

Се разбира се фантастично прифатени од случајните минувачи кој сакаат да се смеат на сопствена сметка…

Погледнете го видеото.

8 Shares