Која е прекрасната партнерка на српската премиерка кој го маѓепса Џони Дип?

Ана Брнабиќ и Милица Ѓуриќ се во врска 11 години и заедно го имаат синот Игор, но ретко кога можеме да ги видиме заедно во јавност, а тие се во врска 11 години.

Српската премиерка Ана Брнабиќ и нејзината животна сопатничка, докторката Милица Ѓуриќ ретко се појавуваат заедно во јавноста, но не можеа да го пропуштат доаѓањето на холивудската ѕвезда Џони Деп во Белград.

Ана и Милица се појавија заедно на премиерата на анимираната серија на Деп „Puffins Impossible“, која беше продуцирана во Србија, каде имаа можност да се сретнат и да разговараат со актерот, а тој особено беше импресиониран од партнерката на премиерката.

Седеше до неа цело време и се насмевна, а откако Ана одржа говор, актерот им се заблагодари топло и им призна колку е воодушевен.

Милица работи во Центарот за радиологија и магнетна резонанца на Клиничкиот центар во Србија и никогаш не ја криела врската со премиерот од семејството, но избегнува јавни настапи.

Ана е првата жена во Србија која е премиерка и е прогласена за лезбејка. Таа е во врска со Милица 11 години и заедно го имаат синот Игор, а премиерката не сака да го изложува своето семејство во медиумите.

Во 2018 година, парот одлучи да има дете, поради што Милица направи вештачко оплодување. И бидејќи тие никогаш не ја легализирале својата врска, бидејќи во Србија се уште нема закон за истополови бракови, Брнабиќ не може да биде легален старател за нејзиниот син.

0 Shares