Карактерот ви е запишан на датумот на раѓање – Што зборува за вас ?

Секој број има различни и уникатни вибрации. Оваа вибрација не може да се промени или игнорира, но неопходно е да се научи да се живее според неа, сметаат нумеролозите.

Броевите се наоѓаат во датумот на раѓање, а секој од нив има посебно значење и им дава одредени карактеристики на лицата родени на одреден датум. Карактеристиките што ни ги даваат бројките не треба да се гледаат низ призмата на позитивен или негативен, туку едноставно да се прифатат како дел од личноста.

Што зборува датумот на раѓање за вас ?

1 – Родените на први создадени се да бидат силни лидери.

2 – Вие сте екстремно склони кон соработка, како на работа, така и приватно.

3 – Вие сте центар на настаните, плените со друштвеноста.

4 – Вие сте радикални, а логичното размислување ви е јака страна.

5 – Вашиот живот ќе биде обележан со постојани промени.

6 – Се пронаоѓате во образованието и хуманитарната работа.

7 – Вие сте многу склони кон размислување, а ве привлекува и уметноста.

8 – Неверојатно се снаоѓате во финансиските води.

9 – Вие ги сваќате другите луѓе и имате разбирање за нив.

10 – Можете да фатите сè што ќе ви се најде на патот.

11 – Вие сте чувствително лице и понекогаш страдате поради тоа.

12 – Вие имате вроден шарм и магнетна привлечност.

13 – Во работата сте многу концентрирани и посветени.

14 – Мудрост, интуиција и креативност се вашите карактеристики.

15 – Вие сте љубезни, трпеливи и спремни да им помогнете на сите.

16 – Вие сте крајно склони кон блиски и драги луѓе.

17 – Инвентивни сте и со креативност ги реализирате вашите идеи.

18 – Вие имате силна харизма и разноврсни сте.

19 – Вие сте авантуристички дух и не се плашите да ги искажете своите чувства.

20 – Вие се жртвувате за доброто на другите, но се заборавате себеси.

21 – Вие сте заинтересирани за луѓето и уживате во одлично друштво.

22 – Вие го планирате секој чекор и верувајте прво и основно во себе.

23 – Вие сте роден говорник, брилијантни сте со зборовите.

24 – Ја гледате убавината во сè околу вас и тоа ве исполнува.

25 – Ве карактеризираат трпеливоста и размислувањето.

26 – Вие сте моќни и амбициозни, искористете го тоа во работата.

27 – Вашите животни искуства се многубројни и интересни.

28 – Вие сте креативни и оригинални, во потрага по стабилност.

29 – Интуитивно ги разбирате проблемите на другите.

30 – Секогаш зборувајте го она што го мислите и чувствувате.

31 – Интуицијата ви кажува по кој животен пат да одите.

56 Shares