Имал врска со шефицата, но проблемот е во големата разлика во возраста – како и нејзиниот брак

„Се плашам од денот кога сè ќе заврши затоа што ќе морам да ја променам работата“.

25-годишник работи во компанија за обезбедување, а веќе во интервју за таа работа се заубил во својата шефица.

Таа има 49 години и постарите жени отсекогаш го привлекувале. По неколку недели, тој забележа дека таа често го гледа, па тој собра храброст и ја покани на пијалок после работа.

Иако беше омажена, таа се согласи. Само два дена подоцна тие резервирале хотелска соба за да спијат заедно.

“Се гледаме осум месеци, дури бевме заедно за време на карантин за време на корона вирусот, и таа често ми зборуваше дека мисли на мене. Сепак, се плашам дека не сакам а дека може да ја повредам, што е сосема погрешно. Постојано ја уверувам во спротивното.

Знам. дека нема да го остави сопругот за мене, но се додека е присутна во мојот живот, јас сум среќен. Се плашам од денот кога ќе престане се затоа што ќе морам да сменам работа “, му напишал на психотерапевтот Деидре, кој заклучил дека врската одлично му одговара. нема преголема обврска кон таа жена.

“Избравте жена која е многу постара од вас и која веќе има комплициран живот, а со тоа всушност се заштитувате од тоа да се дадете комплетно на некого.

Нормално е дека е збунета и не знае каде води сето ова. Размислете добро за иднината на оваа врска. “

1 Shares