Градоначалникот на Кочани Правел Улица, Му го Украле Бетонот

Градоначалникот на Кочани со грант од Европска Унија започнал да прави улица, но му се случило ова.

Во Кочани градоначалникот правел улциа во ромското маало, а жителите во околните куќи забележале дека фали многу бетон.

По увид од полиција и луѓето од Општината кажано е дека бетонот е украден и ќе се бара сторителот а тој ќе сноси одговорност и санкции за стореното дело.

Чинот на уништување го осудија од Општината..

5 Shares