ГАЛЕРИЈА: Убавината е во окото на набљудувачот и во разликата? Погледнете ја оваа слика и кажете дали се согласувате со тоа

Додека ја чекаме стандардна ревија на модната куќа “Victoria’s Secret“, во Лондон не дочека дефиле на “plus-size Ангели“.

Во Обединетото Кралство, беше презентирана нова колекција на “Simply Be’s Christmas” и веднаш го фрли на маса ставот дека суштината на убавината е во разновидноста, како и во окото на набљудувачот.

Добро знаете како изгледаат “обичните” ревии на “Victoria’s Secret“, а сега пред вас има малку различни модели со крилја. Пред вас се жени кои се сигурни во нивниот изглед, кои се чувствуваат добро во нивната кожа и кои со гордост се претставуваат.

Во принцип во светот на модата постои еднаквост, во принцип е “сè ” убаво, а ние ве прашуваме вас дали се согласувате со тоа.

Ве прашувале дали ја поддржувате отвореноста на модната сцена за сите модели. Го поставуваме прашањето за да видиме дали умовите на луѓето се променија или сеуште убавината ја мерат според килограмите.

37 Shares