ГАЛЕРИЈА: Ја уништила цела свадба: Имала секс а потоа уринирала на едно дрво

Кетрин инаку е финалист на овогодинешниот натпревар за “Maxim Cover Girl“, а полицијата соопшти дека инцидентот е разрешен на дискретен начин и дека ниту еден од гостите, како и младоженците, не се вознемириле поради инцидентот

Кетрин Ли Мехта (26) била фотографка на свадбата во Тексас. Во еден момент ја изгубила контролата врз себе и почнала да ги малтретира гостите. Прво, во една соба имала секс со еден гостин, па потоа уринирала на едно дрво и им се заканувала на полицајците.

 

View this post on Instagram

 

My Bikini👙 for My Party Sept 30th🎉 who’s ready to party!!!!!!????

A post shared by Max McIntyre (@max_mcintyre) on

– Вие ќе бидете мртви за Божиќ, и вашите ќерки ќе бидат мртви. Татко ми ќе дознае за ова и ќе бидете М.Р.Т.В.И. Мртви! – им рекла таа на полициските службеници кои дошле на интервенцијата. Таа беше уапсена, а подоцна ослободена со кауција од 10.738 долари.

Сестра и тврдела дека некој на Кетрин и подметнал нешто во пијалокот. Кетрин инаку е финалист на овогодинешниот натпревар за “Maxim Cover Girl“, а полицијата соопшти дека инцидентот е разрешен на дискретен начин и дека ниту еден од гостите, како и младоженците, не се вознемириле поради инцидентот.

Од полицијата, исто така, рекоа дека нашле шишенце со Ксанакс кај Кетрин.

Рецептот за лекот бил на нејзино име и тие веруваат дека Кетрин го помешала со алкохол што резултирало на таквото однесување.

16 Shares